Tuesday, January 08, 2008

VÉRSZAGRA GYŰL A MAGYAR SAJTÓ, TE TETTED EZT DAKAR

Egyre nagyobb a média érdeklődés. Most hogy benne van a pakliban az is, hogy az Al Qaida kilőhet egy pár magyar rendszámú Wartburgot, fagyis kocsit vagy a BKV buszt, máris sokkal szexibb lett a Bamako. "Miért tartjátok meg, ha a Dakar lemondta?" Ez a hét nagy kérdése. A válasz egyszerű. A Bábszínházat sem kell kiüríteni ha bombariadó van az Operában.



Amúgy a főleg angolokból álló Plymouth Banjul Rally roncsrally minden különösebb gond nélkül átment Mauritánián a múlt héten. A mauritán karhatalmi erők kiküldenek állítólag valakit az első bivouacba, hogy rövid előadást tartsanak a biztonsági helyzetről.

A nap másik nagy híre, hogy Palik Laci jófej volt. Mind nyilvánosan, mind off the record pozitívan nyilatkozott a Bamakoról. A Fokuszban szinte teljesen a mi álláspontunkat közölte. (Ne hajtsunk fejet a terror előtt.) A Bumerángban pedig ezt mondta:

"Mindenkinek [Bamakosna] nagyon jó utat kívánok hozzás és egészséget... jó célba érést. Egy dolog tudok mondani: Nagyon vigyázzanak magukra! Nem a terrorizmus miatt. Mauritiánia egy kegyetlen természeti környezet.

Pali a Fókuszban
Palik topic a Bamako forumon

1 comment:

Anonymous said...

a magyar Dakarosok meg nem lenézőek, hanem nyitott szemmel járók, ez a B-B csak a résztvevőknek rali, ez tura, ember.... ne szálljatok már el, meg te is legalább befognád a szád mielőtt ilyeneket irogatsz meg nyilatkozol a sajtónak, amit. gondolom vágod miről van szó.... egy Dakaros mellé sem mérheted magad, sem a többiek, legalább néznél,vagy kultúrálódnál a Dakarral kapcsolatban, ahelyett a hülyeséget magyarázod, a sok kis "rajongó" meg neked hisz mert elfogultak veletek szemben stb stb stb. nem te szartad a spanyol viaszt és a B-B SOHA NEM FOGJA A DAKAR HELYÉT ÁTVENNI! ez egy sivatagnéző tura, nem verseny . ehhez csak pénz kell meg autó,a seggetek alá,vagy amit akartok.... a Dakarhoz meg MEGSZÁLLOTSÁG és ŐRÜLTSÉG szükséges.... de ezt ti hogyan is érthetnétek meg?!?! és még a Dakarosok a szánalmasak, ugyanmár ember... hol élsz? ébredj fel, és nyisd ki a szemed, mielőtt a hülyeséget pofáznád.... nem vagy Te senki se, nem hogy még szervező. max pénzed van összehozni, semmi több.... és mielőtt még felhuzod az agyad ezen bejegyzésemen, ha nem is annyira, mint én a tiéden és etc etc, közlöm hogy a Dakar jogait sose kapod kézhez, nem hogy azt h meghaljon a Dakar, ember nem csak a terroristák és az ASO akarja ezt a legendát tönkretenni, hanem te is?!!? igaz, te nem vagy sportember, igy nem is tudod mit kivánsz,csak dicsőséget akarsz magadnak kivivni hogy igen megcsináltad...igen meg, elkurod majd te is, és nem kicsit! NAGYON! sehol nem vagytok hozzáájuk képest, még egy lapon sem emlitheted magatokat a Dakar mezőnyével szemben. ugyan, hol vagytok ti hozzájuk képest? Szánalmas, legalább a magyarokkal szemben lehetnétek tisztelettel. de nem, inkább lebunkózzátok, hát szép... szánalom.... mind1 turázgassatok pár évet közúton megtéve. ennyi. ez nem küzdelem és nem álom. ez nem nyujt semmit sem,csak homokot meg beduinokat, adjátok el a csajokat 200 tevéért... ahhoz ugyis értetek...
endy-baby@freemail.hu