Friday, January 11, 2008

MINDEN KÉSZEN ÁLL. KIVÉVE ÉN.

Ma délben megnyílt a parc fermé a Kossuth téren, a Parlament elôtt. Az elsô csapatok már meg is érkeztek. Egész éjjel jönnek a versenyzôk. Holnap reggel 7-kor zár a parkoló. 7.30-kor beszédek, himnuszok. Már csak egy kézi lôfefegyvert kell beszerezni a fôpolgámester helyettesnek, hogy elindítsa a futamot.

A motyó is készen áll. A mogyorókat, mandulákat, mûzliszeleteket, vitaminokat már tegnap bepakoltam. Levesporom van elég.
Eddig minden Bamakonál kevesebb cuccot viszek magammal. Kemping gáz. Levespor. Magvak. Ruhák. Kis szerszámos táska. Sátor. Hálózsák.



Navigátorom, Chewbacca kicsempészte a cuccait otthonról. A felesége azt hiszi, hogy ma délután Stockholmba utazik továbbképzésre. Lövése sincs, hogy Bamakoba jön. Két probléma van csak. 1) Vuki kesztyûben nem tudja a GPS-t kezelni. 2) Nem lát ki a maszk szûk szem résén. Remélem a Chewbacca jelmez miatt nem fog nagyon nyafizni.

3 comments:

endorphyn said...

Kiraly a szerko, orulok, hogy tudtatok szerezni! Hajra Geza!:)

Csukas Laci

Pressnavigator said...

Hello!
Jó lenne rövid videókat is látni a versenyről!
Ehhez a következőket kell tenni:

1. rövid, maximum 30 másodperces videót kell készíteni a mobiltelefonnal.
2. a videót a bbr@spotmob.com címre kell küldeni. Ha a videó készítésének helyszínén vagy pillanatában nem áll rendelkezésre megfelelő mobil hálózat, akkor a levelet később is el lehet küldeni. Annak sincs akadálya, hogy internet kapcsolattal rendelkező számítógépre töltsük át a videókat és a komputer levelező rendszerével küldjük el a fenti címre.
3. az elküldött videók 1 percen belül megjelennek a
http://www.spotmob.com/budapestbamako
weboldalon. Az oldal mindig az 5 legutoljára feltöltött videót mutatja, a régebbieket az oldal alján található hivatkozásokkal lehet elérni. A videók végtelenített, folyamatos lejátszással láthatók.


Ha további segítségre van szükségetek, írjatok.
Üdv:
Gyarmati László
spOtmob
lgyarmati@mac.com

hurvinka said...

Hello!

Lenne egy kérésem! Ha fotóitok lenne a velorexről azt nagy hálánk
övezné ha elküldenétek, mert a fiúk fényképezőgépét ellopták és a
túráról az emlékeiken kívül nincsen semmi arhívum. Köszi előre is.

info@velorexklub.hu